|
|
|
|
LEADER |
01274naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001103547 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210608135313.0 |
007 |
ta |
008 |
210608s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001103547
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 60
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Pedisić, Sandra
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Retention of bioactive compounds during domestic processing of croatian domestic garlic (Allium sativum L.) /
|c Sandra Pedisić, Zoran Zorić, Anđela Miljanović, Danijela Šimić, Maja Repajić, Verica Dragović-Uzelac.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: 30 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Hrvatski domaći češnjak
|a Termička obrada
|a Obrada u domaćinstvu
|a Bioaktivni spojevi
|a Antioksidativna aktivnost
|
700 |
1 |
|
|a Zorić, Zoran,
|c kemičar
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Miljanović, Anđela
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Šimić, Danijela
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Repajić, Maja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Dragović-Uzelac, Verica
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Food technology and biotechnology
|x 1330-9862
|g 56 (2018), 4 ; str. 590-596
|w nsk.(HR-ZaNSK)000174173
|
981 |
|
|
|b B13/18
|
998 |
|
|
|b sapo2106
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/214997
|y Elektronička verzija članka
|