Retention of bioactive compounds during domestic processing of croatian domestic garlic (Allium sativum L.)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001103547/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
56 (2018), 4 ; str. 590-596
Glavni autori: Pedisić, Sandra (Author), Zorić, Zoran, kemičar, Miljanović, Anđela, Šimić, Danijela, Repajić, Maja, Dragović-Uzelac, Verica
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01274naa a2200313 i 4500
001 NSK01001103547
003 HR-ZaNSK
005 20210608135313.0
007 ta
008 210608s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001103547 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 60  |2 2011 
100 1 |a Pedisić, Sandra  |4 aut 
245 1 0 |a Retention of bioactive compounds during domestic processing of croatian domestic garlic (Allium sativum L.) /  |c Sandra Pedisić, Zoran Zorić, Anđela Miljanović, Danijela Šimić, Maja Repajić, Verica Dragović-Uzelac. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija i elektronički izvori: 30 jed. 
653 0 |a Hrvatski domaći češnjak  |a Termička obrada  |a Obrada u domaćinstvu  |a Bioaktivni spojevi  |a Antioksidativna aktivnost 
700 1 |a Zorić, Zoran,  |c kemičar  |4 aut 
700 1 |a Miljanović, Anđela  |4 aut 
700 1 |a Šimić, Danijela  |4 aut 
700 1 |a Repajić, Maja  |4 aut 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 56 (2018), 4 ; str. 590-596  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B13/18 
998 |b sapo2106 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/214997  |y Elektronička verzija članka