Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000718836/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
58 (2008), 2 ; str. 131-149
Glavni autor: Brnčić, Mladen (-)
Ostali autori: Ježek, Damir (-), Rimac Brnčić, Suzana, Bosiljkov, Tomislav, Tripalo, Branko
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Brnčić, M., Ježek, D., Rimac Brnčić, S., Bosiljkov, T., & Tripalo, B. (2008). Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata: Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata. Mljekarstvo, p. 8.

Chicago stil citiranja

Brnčić, Mladen, Damir Ježek, Suzana Rimac Brnčić, Tomislav Bosiljkov, and Branko Tripalo. "Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata: Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata." 2008: 8.

MLA stil citiranja

Brnčić, Mladen, et al. "Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata: Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata." 2008: 8.