Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000718836/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 58 (2008), 2 ; str. 131-149 |
Glavni autor: | Brnčić, Mladen (-) |
Ostali autori: | Ježek, Damir (-), Rimac Brnčić, Suzana, Bosiljkov, Tomislav, Tripalo, Branko |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Brnčić, M., Ježek, D., Rimac Brnčić, S., Bosiljkov, T., & Tripalo, B. (2008). Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata: Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata. Mljekarstvo, p. 8.
Chicago stil citiranjaBrnčić, Mladen, Damir Ježek, Suzana Rimac Brnčić, Tomislav Bosiljkov, and Branko Tripalo. "Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata: Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata." 2008: 8.
MLA stil citiranjaBrnčić, Mladen, et al. "Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata: Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata." 2008: 8.