Methods for culture-independent identification of lactic acid bacteria in dairy products

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000766143/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 1 ; str. 3-10
Glavni autor: Pogačić, Tomislav (-)
Ostali autori: Kelava, Nikolina, inženjerka agronomije (-), Zamberlin, Šimun, Dolenčić Špehar, Iva, Samaržija, Dubravka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01146caa a2200289 i 4500
001 NSK01000766143
003 HR-ZaNSK
005 20150721163855.0
007 ta
008 110419s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000766143 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/639  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pogačić, Tomislav 
245 1 0 |a Methods for culture-independent identification of lactic acid bacteria in dairy products /  |c Tomislav Pogačić, Nikolina Kelava, Šimun Zamberlin, Iva Dolenčić-Špehar and Dubravka Samaržija. 
504 |a Bibliografija: 78 jed. 
653 0 |a Mliječni proizvodi  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Molekularni pristup 
700 1 |a Kelava, Nikolina,  |c inženjerka agronomije 
700 1 |a Zamberlin, Šimun 
700 1 |a Dolenčić Špehar, Iva 
700 1 |a Samaržija, Dubravka 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 1 ; str. 3-10 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110419  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=74723  |y Elektronička verzija članka