Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000830819/Similar
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
35 (2012), 5 ; str. 60-75
Glavni autor: Miličević, Borislav (-)
Ostali autori: Lukić, Igor, kemičar (-), Babić, Jurislav, Šubarić, Drago, Miličević, Radoslav, Ačkar, Đurđica
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
eng
Predmet:

APA stil citiranja

Miličević, B., Lukić, I., Babić, J., Šubarić, D., Miličević, R., & Ačkar, Đ. (2012). Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine: Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine = The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates. Glasnik zaštite bilja, p. 5.

Chicago stil citiranja

Miličević, Borislav, Igor Lukić, Jurislav Babić, Drago Šubarić, Radoslav Miličević, and Đurđica Ačkar. "Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine: Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine = The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates." 2012: 5.

MLA stil citiranja

Miličević, Borislav, et al. "Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine: Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine = The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates." 2012: 5.