Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000830819/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja 35 (2012), 5 ; str. 60-75 |
Glavni autor: | Miličević, Borislav (-) |
Ostali autori: | Lukić, Igor, kemičar (-), Babić, Jurislav, Šubarić, Drago, Miličević, Radoslav, Ačkar, Đurđica |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv eng |
Predmet: |
APA stil citiranja
Miličević, B., Lukić, I., Babić, J., Šubarić, D., Miličević, R., & Ačkar, Đ. (2012). Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine: Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine = The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates. Glasnik zaštite bilja, p. 5.
Chicago stil citiranjaMiličević, Borislav, Igor Lukić, Jurislav Babić, Drago Šubarić, Radoslav Miličević, and Đurđica Ačkar. "Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine: Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine = The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates." 2012: 5.
MLA stil citiranjaMiličević, Borislav, et al. "Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine: Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine = The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates." 2012: 5.