|
|
|
|
LEADER |
01313naa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000950396 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20161212152525.0 |
007 |
ta |
008 |
161205s2014 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000950396
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Miličević, Borislav
|
245 |
1 |
4 |
|a The effects of the fermentation with immobilized yeast and different cherry varieties on the quality of cherry brandy /
|c B. [Borislav] Miličević, J. [Jurislav] Babić, D. [Drago] Šubarić, Đurđica Ačkar, A. [Antun] Jozinović, R. [Radoslav] Miličević, I. [Ilija] Klarić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 108-109.
|
653 |
|
0 |
|a Alkoholna pića
|a Višnje
|a Rakija
|a Fermanetacija
|a Kvaliteta
|
700 |
1 |
|
|a Babić, Jurislav
|
700 |
1 |
|
|a Šubarić, Drago
|
700 |
1 |
|
|a Ačkar, Đurđica
|
700 |
1 |
|
|a Jozinović, Antun
|
700 |
1 |
|
|a Miličević, Radoslav
|
700 |
1 |
|
|a Klarić, Ilija
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 6 (2014), 2 ; str. 104-109
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B09/14
|
998 |
|
|
|a lblo1612
|a bokd1612
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=194588
|y Elektronička verzija članka
|