The effects of the fermentation with immobilized yeast and different cherry varieties on the quality of cherry brandy

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950396/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
6 (2014), 2 ; str. 104-109
Glavni autor: Miličević, Borislav (-)
Ostali autori: Babić, Jurislav (-), Šubarić, Drago, Ačkar, Đurđica, Jozinović, Antun, Miličević, Radoslav, Klarić, Ilija
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01313naa a2200325 i 4500
001 NSK01000950396
003 HR-ZaNSK
005 20161212152525.0
007 ta
008 161205s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950396 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Miličević, Borislav 
245 1 4 |a The effects of the fermentation with immobilized yeast and different cherry varieties on the quality of cherry brandy /  |c B. [Borislav] Miličević, J. [Jurislav] Babić, D. [Drago] Šubarić, Đurđica Ačkar, A. [Antun] Jozinović, R. [Radoslav] Miličević, I. [Ilija] Klarić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 108-109. 
653 0 |a Alkoholna pića  |a Višnje  |a Rakija  |a Fermanetacija  |a Kvaliteta 
700 1 |a Babić, Jurislav 
700 1 |a Šubarić, Drago 
700 1 |a Ačkar, Đurđica 
700 1 |a Jozinović, Antun 
700 1 |a Miličević, Radoslav 
700 1 |a Klarić, Ilija 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 6 (2014), 2 ; str. 104-109  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B09/14 
998 |a lblo1612  |a bokd1612 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=194588  |y Elektronička verzija članka