Comparison of sensory properties, shelf-life and microbiological safety of industrial sausages produced with autochthonous and commercial starter cultures

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950728/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
52 (2014), 3 ; str. 300-306
Glavni autor: Frece, Jadranka (-)
Ostali autori: Kovačević, Dragan, prehrambeni tehnolog (-), Kazazić, Snježana P., Mrvčić, Jasna, Vahčić, Nada, Ježek, Damir, Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije, Babić, Ivona, inženjerka prehrambene tehnologije, Markov, Ksenija
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01493naa a2200349 i 4500
001 NSK01000950728
003 HR-ZaNSK
005 20170214085431.0
007 ta
008 161207s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950728 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Frece, Jadranka 
245 1 0 |a Comparison of sensory properties, shelf-life and microbiological safety of industrial sausages produced with autochthonous and commercial starter cultures /  |c Jadranka Frece, Dragan Kovačević, Snježana Kazazić, Jasna Mrvčić, Nada Vahčić, Damir Ježek, Mirjana Hruškar, Ivona Babić and Ksenija Markov. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 25 jed. 
653 0 |a Kobasice  |a Senzorska analiza  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Mikroorganizmi 
700 1 |a Kovačević, Dragan,  |c prehrambeni tehnolog 
700 1 |a Kazazić, Snježana P. 
700 1 |a Mrvčić, Jasna 
700 1 |a Vahčić, Nada 
700 1 |a Ježek, Damir 
700 1 |a Hruškar, Mirjana,  |c inženjerka prehrambene tehnologije 
700 1 |a Babić, Ivona,  |c inženjerka prehrambene tehnologije 
700 1 |a Markov, Ksenija 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 52 (2014), 3 ; str. 300-306  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B11/14 
998 |a lblo1612  |a rped1702 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=186433  |y Elektronička verzija članka