Food industry by-products as raw materials in functional food production

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001048966/Details
Matična publikacija: Annual ... of the Croatian Academy of Engineering
(2015) ; str. 423-437
Glavni autori: Jozinović, Antun (Author), Šubarić, Drago, Ačkar, Đurđica, Miličević, Borislav, Babić, Jurislav, Jašić, Midhat, Valek-Lendić, Kristina
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01255naa a2200325 i 4500
001 NSK01001048966
003 HR-ZaNSK
005 20191205151628.0
007 ta
008 191205s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001048966 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Jozinović, Antun  |4 aut 
245 1 0 |a Food industry by-products as raw materials in functional food production /  |c Antun Jozinović, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar, Borislav Miličević, Jurislav Babić, Midhat Jašić, Kristina Valek Lendić. 
300 |b Ilustr. 
500 |a Rad je izvorno objavljen u časopisu "Food in health and disease", 3 (2014) 1, str. 22-30. 
504 |a Bibliografija: 76 jed. 
653 0 |a Prehrambena industrija  |a Nusproizvodi  |a Beta-glukan  |a Antioksidansi 
700 1 |a Šubarić, Drago  |4 aut 
700 1 |a Ačkar, Đurđica  |4 aut 
700 1 |a Miličević, Borislav  |4 aut 
700 1 |a Babić, Jurislav  |4 aut 
700 1 |a Jašić, Midhat  |4 aut 
700 1 |a Valek-Lendić, Kristina  |4 aut 
773 0 |t Annual ... of the Croatian Academy of Engineering  |x 1332-3482  |g (2015) ; str. 423-437  |w nsk.(HR-ZaNSK)000255215 
981 |b B11/16 
998 |b rpeo1912