|
|
|
|
LEADER |
01417naa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01001053112 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20200130112800.0 |
007 |
ta |
008 |
200122s2017 ci a | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001053112
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Panjkota Krbavčić, Ines
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Possible application of an electronic tongue for rapid gluten detection in gluten free flours /
|c Ines Panjkota Krbavčić, Ksenija Marković, Tanja Bogdanović, Nikola Major, Lea Pollak, Mirjana Hruškar, Martina Bituh, Petra Šaler.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 39 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Elektronički jezik
|a Gluten
|a Brašno
|a PCA
|a Analiza glavnih komponenata
|
700 |
1 |
|
|a Marković, Ksenija,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Bogdanović, Tanja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Major, Nikola
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Pollak, Lea
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Hruškar, Mirjana,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Bituh, Martina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Šaler, Petra
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 12 (2017), 1/2 ; str. 52-59
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
981 |
|
|
|b B07/17
|
998 |
|
|
|b gtao2001
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/189314
|y Elektronička verzija članka
|