Aroma profile and sensory quality of honey brandy produced by the fermentation process with immobilized yeast cells

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001093459/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
24 (2018), 2 ; str. 34-42
Glavni autori: Miličević, Borislav (Author), Ačkar, Đurđica, Babić, Jurislav, Jozinović, Antun, Miličević, Radoslav, Petošić, Emil, Kujundžić, Toni, Šubarić, Drago
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01347naa a2200361 i 4500
001 NSK01001093459
003 HR-ZaNSK
005 20210311144033.0
007 ta
008 210311s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001093459 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 2011 
100 1 |a Miličević, Borislav  |4 aut 
245 1 0 |a Aroma profile and sensory quality of honey brandy produced by the fermentation process with immobilized yeast cells /  |c Borislav Miličević, Đurđica Ačkar, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Radoslav Miličević, Emil Petošić, Toni Kujundžić, Drago Šubarić. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 30 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Rakija  |a Med  |a Aromatski profil  |a Senzorska analiza  |a Kvasac 
700 1 |a Ačkar, Đurđica  |4 aut 
700 1 |a Babić, Jurislav  |4 aut 
700 1 |a Jozinović, Antun  |4 aut 
700 1 |a Miličević, Radoslav  |4 aut 
700 1 |a Petošić, Emil  |4 aut 
700 1 |a Kujundžić, Toni  |4 aut 
700 1 |a Šubarić, Drago  |4 aut 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 24 (2018), 2 ; str. 34-42  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
981 |b B09/18 
998 |b tino2103 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/214179  |y Elektronička verzija članka