|
|
|
|
LEADER |
01347naa a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01001093459 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210311144033.0 |
007 |
ta |
008 |
210311s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001093459
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Miličević, Borislav
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Aroma profile and sensory quality of honey brandy produced by the fermentation process with immobilized yeast cells /
|c Borislav Miličević, Đurđica Ačkar, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Radoslav Miličević, Emil Petošić, Toni Kujundžić, Drago Šubarić.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 30 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
653 |
|
0 |
|a Rakija
|a Med
|a Aromatski profil
|a Senzorska analiza
|a Kvasac
|
700 |
1 |
|
|a Ačkar, Đurđica
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Babić, Jurislav
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Jozinović, Antun
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Miličević, Radoslav
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Petošić, Emil
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kujundžić, Toni
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Šubarić, Drago
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Poljoprivreda (Osijek)
|x 1330-7142
|g 24 (2018), 2 ; str. 34-42
|w nsk.(HR-ZaNSK)000167100
|
981 |
|
|
|b B09/18
|
998 |
|
|
|b tino2103
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/214179
|y Elektronička verzija članka
|