|
|
|
|
LEADER |
01664naa a2200397 i 4500 |
001 |
NSK01001154123 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20221114093641.0 |
007 |
ta |
008 |
221114s2020 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001154123
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
1 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 66
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Lučan Čolić, Mirela
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Physico-chemical properties, spreadability and consumer acceptance of low-sodium cream cheese /
|c Mirela Lučan, Jasmina Ranilović, Vedran Slačanac, Tanja Cvetković, Ljiljana Primorac, Davorka Gajari, Helena Tomić Obrdalj, Marko Jukić, Jasmina Lukinac Čačić.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 65 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
653 |
|
0 |
|a Sir
|a Krem sir
|a Fizikalno-kemijska svojstva
|a Natrij
|a Kalijev klorid
|a Mazivost
|a Senzorska analiza
|
700 |
1 |
|
|a Ranilović, Jasmina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Slačanac, Vedran
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Cvetković, Tanja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Primorac, Ljiljana,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Gajari, Davorka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Tomić-Obrdalj, Helena
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Jukić, Marko,
|c biotehnolog
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Lukinac Čačić, Jasmina
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 70 (2020), 1 ; str. 13-27
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
776 |
0 |
|
|a Lučan Čolić, Mirela
|t Physico-chemical properties, spreadability and consumer acceptance of low-sodium cream cheese
|w nsk.(HR-ZaNSK)001098121
|
981 |
|
|
|b B06/20
|
998 |
|
|
|b gtao2211
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/231950
|y Elektronička verzija članka
|