Secondary aroma compounds in fresh grape marc distillates as a result of variety and corresponding production technology

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000798755/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
49 (2011), 2 ; str. 214-227
Glavni autor: Lukić, Igor, kemičar (-)
Ostali autori: Miličević, Borislav (-), Banović, Mara, inženjerka prehrambene tehnologije, Tomas, Srećko, Radeka, Sanja, Peršurić, Đordano
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01202caa a2200313 i 4500
001 NSK01000798755
003 HR-ZaNSK
005 20120614144516.0
007 ta
008 120223s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000798755 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Lukić, Igor,  |c kemičar 
245 1 0 |a Secondary aroma compounds in fresh grape marc distillates as a result of variety and corresponding production technology /  |c Igor Lukić, Borislav Miličević, Mara Banović, Srećko Tomas, Sanja Radeka, Đordano Peršurić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 45 jed. 
653 0 |a Aromatski spojevi  |a Bijelo grožđe 
700 1 |a Miličević, Borislav 
700 1 |a Banović, Mara,  |c inženjerka prehrambene tehnologije 
700 1 |a Tomas, Srećko 
700 1 |a Radeka, Sanja 
700 1 |a Peršurić, Đordano 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 49 (2011), 2 ; str. 214-227 
981 |b B02/11  |p CRO 
998 |a rado120223  |a rpes120508 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=103570  |y Elektronička verzija članka