Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001064699/Details
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
40 (2017), 6 ; str. 12-16
Glavni autori: Miličević, Borislav (Author), Babić, Jurislav, Ačkar, Đurđica, Jozinović, Antun, Previšić, Vlado, Miličević, Radoslav, Šubarić, Drago
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01325naa a2200361 i 4500
001 NSK01001064699
003 HR-ZaNSK
005 20230213161323.0
007 ta
008 200601s2017 ci d | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)001064699 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 2011 
080 1 |a 631/635  |2 2011 
100 1 |a Miličević, Borislav  |4 aut 
245 1 0 |a Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu /  |c Borislav Miličević, Jurislav Babić, Đurđica Ačkar, Antun Jozinović, Vlado Previšić, Radoslav Miličević, Drago Šubarić. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 15-16. 
504 |a Abstract. 
653 0 |a Pjenušac  |a Pjenušavo vino  |a Biogeni amini  |a Kvasac  |a Imobilizirani kvasac 
700 1 |a Babić, Jurislav  |4 aut 
700 1 |a Ačkar, Đurđica  |4 aut 
700 1 |a Jozinović, Antun  |4 aut 
700 1 |a Previšić, Vlado  |4 aut 
700 1 |a Miličević, Radoslav  |4 aut 
700 1 |a Šubarić, Drago  |4 aut 
773 0 |t Glasnik zaštite bilja  |x 0350-9664  |g 40 (2017), 6 ; str. 12-16  |w nsk.(HR-ZaNSK)000013458 
981 |b B13/17 
998 |b dalo2006 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/191073  |y Elektronička verzija članka