|
|
|
|
LEADER |
01325naa a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01001064699 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20230213161323.0 |
007 |
ta |
008 |
200601s2017 ci d | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001064699
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 631/635
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Miličević, Borislav
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu /
|c Borislav Miličević, Jurislav Babić, Đurđica Ačkar, Antun Jozinović, Vlado Previšić, Radoslav Miličević, Drago Šubarić.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 15-16.
|
504 |
|
|
|a Abstract.
|
653 |
|
0 |
|a Pjenušac
|a Pjenušavo vino
|a Biogeni amini
|a Kvasac
|a Imobilizirani kvasac
|
700 |
1 |
|
|a Babić, Jurislav
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Ačkar, Đurđica
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Jozinović, Antun
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Previšić, Vlado
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Miličević, Radoslav
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Šubarić, Drago
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Glasnik zaštite bilja
|x 0350-9664
|g 40 (2017), 6 ; str. 12-16
|w nsk.(HR-ZaNSK)000013458
|
981 |
|
|
|b B13/17
|
998 |
|
|
|b dalo2006
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/191073
|y Elektronička verzija članka
|