Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001064699/Similar
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
40 (2017), 6 ; str. 12-16
Glavni autori: Miličević, Borislav (Author), Babić, Jurislav, Ačkar, Đurđica, Jozinović, Antun, Previšić, Vlado, Miličević, Radoslav, Šubarić, Drago
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

APA stil citiranja

Miličević, B. (2017). Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu: Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu. Glasnik zaštite bilja.

Chicago stil citiranja

Miličević, Borislav. "Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu: Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu." 2017.

MLA stil citiranja

Miličević, Borislav. "Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu: Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu." 2017.