Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001064699/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja 40 (2017), 6 ; str. 12-16 |
Glavni autori: | Miličević, Borislav (Author), Babić, Jurislav, Ačkar, Đurđica, Jozinović, Antun, Previšić, Vlado, Miličević, Radoslav, Šubarić, Drago |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
APA stil citiranja
Miličević, B. (2017). Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu: Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu. Glasnik zaštite bilja.
Chicago stil citiranjaMiličević, Borislav. "Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu: Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu." 2017.
MLA stil citiranjaMiličević, Borislav. "Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu: Utjecaj tehnologije fermentacije imobiliziranim kvascima na prisutnost biogenih amina u pjenušcu." 2017.