Microbial safety and polyphenols in cocoa liquor as influenced by pasteurisation and storage time

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101349/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
10 (2018), 2 ; str. 190-196
Glavni autori: Leko, Ivana (Author), Ačkar, Đurđica, Jozinović, Antun, Babić, Jurislav, Miličević, Borislav, Šubarić, Drago
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01237naa a2200313 i 4500
001 NSK01001101349
003 HR-ZaNSK
005 20210519161527.0
007 ta
008 210519s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001101349 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Leko, Ivana  |4 aut 
245 1 0 |a Microbial safety and polyphenols in cocoa liquor as influenced by pasteurisation and storage time /  |c Ivana Leko, Đurđica Ačkar, Antun Jozinović, Jurislav Babić, Borislav Miličević, Drago Šubarić. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija i elektronički izvori: str. 195-196. 
653 0 |a Kakao masa  |a Termička obrada  |a Stabilnost mikroba  |a Vanilinski test  |a Folin-Ciocalteu metoda 
700 1 |a Ačkar, Đurđica  |4 aut 
700 1 |a Jozinović, Antun  |4 aut 
700 1 |a Babić, Jurislav  |4 aut 
700 1 |a Miličević, Borislav  |4 aut 
700 1 |a Šubarić, Drago  |4 aut 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 10 (2018), 2 ; str. 190-196  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B12/18 
998 |b sapo2105 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/210840  |y Elektronička verzija članka