Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101547/Similar
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
13 (2018), 3/4 ; str. 128-135
Glavni autori: Bosiljkov, Tomislav (Author), Kurtoić, Domagoj, Karlović, Sven, Brnčić, Mladen, Dujmić, Filip, Marelja, Marko, Škegro, Marko, Ježek, Damir
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

APA stil citiranja

Bosiljkov, T. (2018). Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka: Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka = Influence of ultrasound and high hydrostatic pressure on the physical properties of soymilk as a base for the production of beverages. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, p. 3.

Chicago stil citiranja

Bosiljkov, Tomislav. "Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka: Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka = Influence of ultrasound and high hydrostatic pressure on the physical properties of soymilk as a base for the production of beverages." 2018: 3.

MLA stil citiranja

Bosiljkov, Tomislav. "Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka: Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka = Influence of ultrasound and high hydrostatic pressure on the physical properties of soymilk as a base for the production of beverages." 2018: 3.