Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101547/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 13 (2018), 3/4 ; str. 128-135 |
Glavni autori: | Bosiljkov, Tomislav (Author), Kurtoić, Domagoj, Karlović, Sven, Brnčić, Mladen, Dujmić, Filip, Marelja, Marko, Škegro, Marko, Ježek, Damir |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
APA stil citiranja
Bosiljkov, T. (2018). Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka: Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka = Influence of ultrasound and high hydrostatic pressure on the physical properties of soymilk as a base for the production of beverages. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, p. 3.
Chicago stil citiranjaBosiljkov, Tomislav. "Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka: Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka = Influence of ultrasound and high hydrostatic pressure on the physical properties of soymilk as a base for the production of beverages." 2018: 3.
MLA stil citiranjaBosiljkov, Tomislav. "Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka: Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka = Influence of ultrasound and high hydrostatic pressure on the physical properties of soymilk as a base for the production of beverages." 2018: 3.