Fermentative aroma compounds and sensory descriptors of traditional Croatian dessert wine Prošek from Plavac mali cv

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000767200/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 4 ; str. 530-537
Glavni autor: Budić-Leto, Irena (-)
Ostali autori: Zdunić, Goran (-), Banović, Mara, inženjerka prehrambene tehnologije, Kovačević Ganić, Karin, Tomić-Potrebuješ, Iva, Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01277caa a2200325 i 4500
001 NSK01000767200
003 HR-ZaNSK
005 20130918163015.0
007 ta
008 110502s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000767200 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Budić-Leto, Irena 
245 1 0 |a Fermentative aroma compounds and sensory descriptors of traditional Croatian dessert wine Prošek from Plavac mali cv. /  |c Irena Budić-Leto, Goran Zdunić, Mara Banović, Karin Kovačević Ganić, Iva Tomić-Potrebuješ and Tomislav Lovrić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 41 jed. 
653 0 |a Prošek  |a Desertno vino  |a Fermentacija 
653 5 |a Dalmacija 
700 1 |a Zdunić, Goran 
700 1 |a Banović, Mara,  |c inženjerka prehrambene tehnologije 
700 1 |a Kovačević Ganić, Karin 
700 1 |a Tomić-Potrebuješ, Iva 
700 1 |a Lovrić, Tomislav,  |c prehrambeni tehnolog 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 4 ; str. 530-537 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110502  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=92487  |y Elektronička verzija članka