|
|
|
|
LEADER |
01310naa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000992633 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180405081937.0 |
007 |
ta |
008 |
180405s2015 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000992633
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Repajić, Maja
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Influence of cultivar and industrial processing on polyphenols in concentrated sour cherry (Prunus cerasus L.) juice /
|c Maja Repajić, Danijela Bursać Kovačević, Predrag Putnik, Verica Dragović-Uzelac, Josipa Kušt, Zrinka Čošić, Branka Levaj.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 46 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Sok od višnje
|a Industrijska obrada
|a Polifenoli
|a Antocijanini
|a Hidroksicinamične kiseline
|a Antioksidacijska aktivnost
|
700 |
1 |
|
|a Bursać Kovačević, Danijela
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Putnik, Predrag
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Dragović-Uzelac, Verica
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kušt, Josipa
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Čošić, Zrinka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Levaj, Branka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Food technology and biotechnology
|x 1330-9862
|g 53 (2015), 2 ; str. 215-222
|w nsk.(HR-ZaNSK)000174173
|
981 |
|
|
|b B10/15
|
998 |
|
|
|a mamo1804
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/140235
|y Elektronička verzija članka
|