Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001111895/Similar
Glavni autori: Šubarić, Drago (Editor), Miličević, Borislav (Author), Rezić, Tonči, Trontel, Antonija, Pavlečić, Mladen, Novak, Mario, biotehnolog, Herceg, Zoran, Ivančić Šantek, Mirela, Petravić, Vlatka, Vrsalović Presečki, Ana, Cvjetko, Marina, Rezić, Iva, Andlar, Martina, Lončarić, Ante, Jozinović, Antun, Šafranko, Silvija, Gašo-Sokač, Dajana, Jokić, Stela, Molnar, Maja, biotehnologinja, Komar, Mario, Jakovljević, Martina, Lončarić, Melita, Lončar, Mirjana, inženjerka ekoinženjerstva, Kiš, Darko, Jovičić, Nives, Kalambura, Sanja, Vila, Sonja, Guberac, Sunčica, Velić, Natalija, Pavlović, Hrvoje, prehrambeni tehnolog, Velić, Darko, Barišić, Veronika, Flanjak, Ivana, Babić, Jurislav, Ačkar, Đurđica, Peršurić, Željka, Šarolić, Mladenka, Kraljević Pavelić, Sandra, Komes, Draženka, Šeremet, Danijela, Mandura, Ana, Vojvodić Cebin, Aleksandra, Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije, Aladić, Krunoslav, Paštar, Mate, Stjepanović, Marija, Habuda-Stanić, Mirna, Strelec, Ivica, Ostojčić, Marta, Budžaki, Sandra, Sarajlić, Ankica, Majić, Ivana, Medić, Helga, Marušić, Nives, inženjerka prehrambene tehnologije, Lučan Čolić, Mirela, Blažić, Marijana, Hardi, Jovica
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2021.
Predmet:

APA stil citiranja

Šubarić, D., & Miličević, B. (2021). Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije: Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije : knjiga 3. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet.

Chicago stil citiranja

Šubarić, Drago, and Borislav Miličević. Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije: Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije : knjiga 3. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2021.

MLA stil citiranja

Šubarić, Drago, and Borislav Miličević. Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije: Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije : knjiga 3. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2021.